Wordt verstuurd...

ONLINE abortus nazorg en verwerking

ONLINE abortusnazorg- en verwerking

ONLINE Abortusnazorg- en verwerking

Heb jij een abortus gehad? Misschien kort geleden, maar mogelijk ook al een aantal jaar geleden, en heb je er nu nog last van? Last van schuldgevoelens, gevoelens van spijt, misschien droom je erover, voel je je vaak verdrietig of heb je het echt moeilijk met iedereen om je heen die baby’s krijgt? Het is goed om aandacht te besteden aan je verlies. Een abortus verdient aandacht, rouw. Zelfs wanneer je wellicht in die periode voldoende argumenten had om te kiezen voor abortus, neemt dat niet weg dat je tóch heel veel last kunt hebben van je keuze. Maar mogelijk ook heb je toen de keuze gemaakt onder druk van anderen, of uit angst dat je omgeving je niet zou steunen. Dan is het soms nóg moeilijker om je neer te leggen bij de gemaakte keuze.    

ONLINE Begeleiding

Een abortus is een ingrijpende beslissing. De keuze voor een abortus na een onbedoelde zwangerschap kan gepaard gaan met gevoelens van leegte, verlies en rouw. Ook wanneer je het gevoel hebt dat het, op dat moment, de beste keuze was voor jou; ook al stond en sta je achter je beslissing, toch denk je er nog veel aan, of de emoties hierover overvallen je op de meest onverwachte momenten.   Sommige vrouwen hebben herbelevingen van de ingreep, anderen hebben sterke gevoelens van spijt en twijfel. Het is voor de verwerking van groot belang dat je hierover praat, of schrijft, soms ook kunnen creatieve manieren helpend zijn om verdriet te verwerken en te rouwen om het verlies. Wil je hulp bij de verwerking van je abortus, maar heb je weinig tijd, of ben je niet in de mogelijkheid, om wat voor reden dan ook, om naar de praktijk in Heerhugowaard te komen? Dan kan je ook  ONLINE hulp krijgen bij ons.    

Ons online hulpverleningstraject

vindt plaats per mail en/of middels opdrachten in de online therapie-omgeving van Therapieland. Wij sturen jou opdrachten of oefeningen om thuis, op je vertrouwde plek, mee aan de slag te gaan. Dit heeft ook veel voordelen want je bepaalt je eigen tempo en werkt wanneer het goed voelt. Je doet dit vanaf je eigen bank, bed of bureaustoel. Het online traject ter abortusverwerking omvat 6 tot 8 sessies. Je krijgt altijd binnen 1-4 dagen reactie op je ingestuurde opdracht, zodat je weer verder kunt. Online vanuit je eigen huis werken, betekent ook dat je alleen werkt en er geen hulpverlener bij je is terwijl je je thema’s uitwerkt. Mocht je denken dat jouw verwerking misschien teveel los maakt; meer dan je zelf kunt dragen, kies dan voor een ‘normaal’ traject, bij mij op de praktijk. Voor het online traject is geen wachtlijst! Je kunt direct starten wanneer je je aanmeldt. Aanmelden kan via de mail, het contactformulier op deze website, of per telefoon of app.

Andere Specialismen

Adoptie & Afstammingsvragen
Onbedoeld Zwanger
Abortus Nazorg
Tienerouderschap
Ongewenst Kinderloos
Zwangerschapsverlies
EMDR
EFT Relatietherapie